Dulapuri de purificare Extreme Air

Extreme Air Products este un producator olandez de solutii de ventilatie pentru amenajarea camerelor de fumat. Varful de gama al echipamentelor este Extreme Air Sensation – un purificator de aer foarte avansat, prezentat sub forma unui dulap, capabil sa trateze un volum de aer de 1300 mc/h, cu un nivel de zgomot (max 50 dB) si un consum foarte mic (380 W/h).

EAS 1300


Dimensiunile unitatii sunt de 2200 x 810 x 300 mm. Cantareste aproximativ 100 kg.

Unitatea este construita pentru zone intens poluate, precum spatiile de fumat. Se poate instala oriunde intr-un incapere, de obicei langa un perete sau un stalp, putand fi integrata usor in mobilierul sau accesoriile de design ale incaperii. Culoarea standard a unitatii este alb, carcasa fiind vopsita electrostatic. Filtrarea aerului se realizeaza cu ajutorul unor baterii de filtre speciale, din care cele finale sunt cu carbune activ, durata de viata a acestora fiind de aprox. 1-1,5 ani. In acest timp nu este necesara mentenanta, exceptie facand un filtru mecanic foarte usor de curatat! Dupa epuizare filtrele, se inlocuiesc.

Poate fi dotata cu doua variante de sisteme de filtrare – standard si ...extreme, acesta din urma fiind capabil sa elimine si mirosurile neplacute provenite de la fumul de tigara.